Klik hier om loten te kopen voor Jong Nederland Tubbergen

Let op! Dit is een algemene link van Jong Nederland Tubbergen. Deze link is dus niet aan een lid gebonden. De leden krijgen een eigen link om hun persoonlijke inzet bij te houden.

Meer informatie over de actie is hieronder te vinden:

Jong Nederland Tubbergen gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar willen we van de opbrengst nieuwe tenten aanschaffen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, kun je zien in het bovenstaande filmpje.

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Alvast bedankt voor jullie bijdrage.

Jong Nederland Tubbergen

Klik hier om loten te kopen voor Jong Nederland Tubbergen